Winkelwagen

Betaalmethoden


Betaalmethoden
Jonkers Military kent 4 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling: 

VOORUITBETALEN 
U kunt het totaalbedrag overmaken naar IBAN bankrekeningnummer NL85 RABO 0111 6333 03, t.n.v.: Jonkers Military.

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan 
Jonkers Military:

IBAN: NL85 RABO 0111 6333 03
BIC/SWIFT: RABONL2U 
Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling! 


iDEAL 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Mister Cash
Voor onze Belgische klanten
Met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van Mister Cash.

Sofort
Voor onze Duitse klanten
Met Sofort kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Sofort, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van Sofort.